no-img
پژوهش سرای فرهنگیان

بررسی نقش والدین در تربیت فرزندان کارآفرین درس آماده سازی فرزندان برای آینده


پژوهش سرای فرهنگیان

برنامه سالانه و تقویم اجرایی تدبیر و تعالی مقطع ابتدایی و متوسطه طرح جابر اختصاصی سفارش اقدام پژوهی

ادامه مطلب

بررسی نقش والدین در تربیت فرزندان کارآفرین
zip
دسامبر 13, 2022
۱۸,۰۰۰ تومان

بررسی نقش والدین در تربیت فرزندان کارآفرین


بررسی نقش والدین در تربیت فرزندان کارآفرین درس آماده سازی فرزندان برای آینده پودمان حقوق خانواده

بررسی نقش والدین در تربیت فرزندان کارآفرین درس آماده سازی فرزندان برای آینده پودمان حقوق خانواده  با فرمت ورد و قابل ویرایش در 22   صفحه

بررسی نقش والدین در تربیت فرزندان کارآفرین تحقیق آماده پودمان علمی کاربردی  می باشد که توسط پژوهش سرای فرهنگیان – مدیران فردا طراحی و تدوین گردیده است و بسیار کامل و شامل کلیه موارد مورد نیاز در یک تحقیق پودمان علمی کاربردی است.تحقیق آماده بررسی نقش والدین در تربیت فرزندان کارآفرین شامل بخش های زیر است :

1.      مقدمه

2.     سوابق تحقیق

3.     متن تحقیق

4.     نتیجه گیری

5.     پیشنهادات

6.     منابع و ماخذ

بخشی از تحقیق آماده بررسی نقش والدین در تربیت فرزندان کارآفرین را مشاهده می کنیم .

مقدمه

اگر خانواده را از دیدگاه نهادی مورد بررسی قرار دهیم به این نتیجه می‌رسیم که که خانواده از نظر کمی و کیفی می‌تواند کانون اصلی اندیشه کار و تلاش و پرورش روحیه خلق ایده و کار در افراد باشد. تحقق این امر مستلزم توجه ویژه والدین به ابعاد و ساحتهای حیات فردی فرزند از هنگام تولد تا زمان تکوین شخصیت اوست. وقتی پدر یا مادر همچون الگویی تلاشگر و مؤثر در عرصه کار و تولید در جامعه ظاهر شوند،‌کارکردهای مثبت ناشی از فعالیت آنها فرزند را به سمت و سویی ترغیب می‌نماید تا ذهن خود را به صورتی منسجم و ثمربخش به ادامه شغل والدین و یا حرفه‌ای جدیدتر سوق دهد. برای چنین فردی دستیابی به منابع اقتصادی ناشی از کار و تسخیر فضاهای جدید، ارزش تلقی می‌شود. چنین طرز تلقی از دنیای پیرامون، ذهن فرد را نسبت به خلق ایده‌ای نو و استقلال اقتصادی و کسب موفقیت، دگرگون می‌سازد. در این مرحله، نوجوان یا جوان ایده‌کاری خود را با خانواده در میان می‌گذارد چه بسا بتواند از تجربیات و رهنمودهای والدین و احتمالاً حمایت مالی و اجتماعی آنها بهره‌مند شود. اینجاست که معیارها و ارزشهای خانواده برای فرزند ملاک عمل و چراغ راه او در مسیر کار و تلاش واقع می‌شود. وظیفه والدین در چنین شرایطی تشریح ابعاد گسترده فعالیت اقتصادی به عنوان ارزش بنیادی برای فرزند و هدایت او در مسیر مطلوب، آغاز توأم با موفقیت را در راه‌اندازی کسب و کار به همراه خواهد داشت.

میزان تحصیلات، نوع شغل والدین، ساخت خانواده، روابط خانوادگی (خصوصاً رابطه والدین با فرزندان)، درآمد خانواده و میزان برخورداری از امکانات رفاهی در شکل‌گیری «فرهنگ کار» در خانواده می‌تواند تأثیر داشته باشد. انسانهای متفاوت، توانمندیهای متفاوتی دارند که اگر از همان دوران نوجوانی در مسیر مشخص هدایت شوند، ‌می‌توانند با خلق ایده‌های جدید خود، تغییر در روند تولید و بالطبع تغییر در فرآیند تکنولوژی را آسان کنند.

سوابق تحقیق

ماریون (1995)درپژوهشی اظهارمی داردكه والدین مقتدرقدرت خودرابرای پیشرفت وراهنمایی كودكان خویش رابكارمی گیرند .راهبرداین والدین دلیل خواهی ؛مذاكره واعتمادوتشویق كردن جنبه هاب مثبت كودك است به همین دلیل این كودكان می توانند تصمیم بگیرند؛مسئولیت پذیر باشندونسبت به خویش تصورمطلوبی داشته باشنددرهرصورت این سبك نوعی پذیرش كودك وفعالیتهای مثبت اوراازجانب بزرگترهامطرح می سازداین پذیرش می تواندبه صورت كلامی وغیر كلامی به كودك نشان داده شودوموجب تحكیم خوددركودك گردد.

عكس العمل های مثبت ومنفی والدین ضمن تحكیم خودپنداشت می تواندنوعی سبك تعامل اجتماعی رابه كودكان ونوجوانان یادمی دهد.

هاییتی (1992)درتحقیقی این تعامل هارابه صورت هم حسی اعتماد و پرورش بیان می دارد درباره تاثیرمخرب عكس العملهاوبازخوردهای منفی والدین پورتر(1997)اضهارمی دارندكه كودك بادریافت پسخوراندمنفی دچاراختلال درتحول خودمی شود.

همچنین موستاردومك كین (1999)اظهارمی دارندكه این عكس العمل برتحول مغزی كودك نیزتاثیرمنفی می گذارد.آنان نشان داده اندكه این تاثیرات نه فقط برسلول های مغزی عمل می كنندبلكه براتصال آنهاباهم نیزموثرند.

موستارد و همكاران همچنین نشان داده اندكه سن شش سالگی برای این تحول سن بحرانی به شمارمی رود زیراتكمیل مسیرهای نورونی دراین سن به تكامل می رسد.

ازطرف دیگریك چرخه تكمیل می گرددبدین صورت كه عدم تحول درمسیریابی نورونی دراثربازخوردمنفی وفقرمحیطی وفرهنگی می تواندبه بازخوردمنفی تر  و فقربیشتر  بینجامد.

پورتر(1997)بیان می كند كه بیان جمله چندباربه توگفتم یك وفقه رادرذهن بوجودمی آوردوبه همان میزان بحران رشدنایافتگی حاصل می شود.

برای دانلود تحقیق آماده بررسی نقش والدین در تربیت فرزندان کارآفرین از این قسمت اقدام کنید.



موضوعات :

درباره نویسنده

پشتیبان پژوهشسرای فرهنگیان: مدیران فردا 3938 نوشته در پژوهش سرای فرهنگیان دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید