no-img
پژوهش سرای فرهنگیان

تجربیات برتر خدمتگزار ایجاد رغبت در دانش آموزان در خوردن شیر و تغذیه مناسب


پژوهش سرای فرهنگیان

برنامه سالانه و تقویم اجرایی تدبیر و تعالی مقطع ابتدایی و متوسطه طرح جابر اختصاصی سفارش اقدام پژوهی

ادامه مطلب

تجربیات برتر خدمتگزار ایجاد رغبت در دانش آموزان در خوردن شیر و تغذیه مناسب
zip
نوامبر 12, 2022
۱۸,۰۰۰ تومان

تجربیات برتر خدمتگزار ایجاد رغبت در دانش آموزان در خوردن شیر و تغذیه مناسب


تجربیات برتر خدمتگزار

تجربیات برتر خدمتگزار به صورت کامل در قالب ورد و قابل ویرایش در 25  صفحه توسط پژوهش سرای فرهنگیان – مدیران فردا طراحی و تدوین گردیده است و بسیار کامل و شامل کلیه موارد مورد نیاز در رابطه با ابتکارات فردی و حرفه ای و تجربیات منطبق با آیین نامه ها (ارزشیابی های آغازین ، تکوینی و پایانی است ) می باشد. مطلب فوق در واقع تجارب سنجش و ارزشیابی پیشرفت تحصیلی معلم معلم معلم خدمتگزار منطبق با آیین نامه ها می باشد .آنچه در  تجربیات برتر خدمتگزار مشاهده می کنیم به قرار زیر است.

عنوان طرح و ابتکار در رابطه با ایجاد رغبت در دانش آموزان در خوردن شیر و تغذیه مناسب

مقدمه کوتاه در رابطه با ایجاد رغبت در دانش آموزان در خوردن شیر و تغذیه مناسب

بیان مسئله و وضعیت موجود در رابطه با ایجاد رغبت در دانش آموزان در خوردن شیر و تغذیه مناسب

جمع آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات در رابطه با ایجاد رغبت در دانش آموزان در خوردن شیر و تغذیه مناسب

تشریح مشکل در رابطه با ایجاد رغبت در دانش آموزان در خوردن شیر و تغذیه مناسب

طرح/ابتکار به کار گرفته شده و ویژگی های آن در رابطه با ایجاد رغبت در دانش آموزان در خوردن شیر و تغذیه مناسب

چگونگی اجرا و نتایج حاصله در رابطه با ایجاد رغبت در دانش آموزان در خوردن شیر و تغذیه مناسب

پیشنهادات در رابطه با ایجاد رغبت در دانش آموزان در خوردن شیر و تغذیه مناسب

نتیجه گیری در رابطه با ایجاد رغبت در دانش آموزان در خوردن شیر و تغذیه مناسب

راهکارها در رابطه با ایجاد رغبت در دانش آموزان در خوردن شیر و تغذیه مناسب

منابع و ماخذ در رابطه با ایجاد رغبت در دانش آموزان در خوردن شیر و تغذیه مناسب

راهکارهایی که در تجربیات برتر خدمتگزار به آنها دست یافتیم :

الف- نقش تغذيه در آموزش بسيار مهم و چشمگير است.

ب- اكثر دانش آموزان استفاده ي صحيح از تغذيه را رعايت مي كردند.

ج- دانش آموزان با بيماري هاي ناشي از سوء تغذيه آشناشدند.

د _ والدين از علاقمند شدن فرزندانشان در زمينه ي استفاده از مواد غذايي سالم اظهار رضايت مي كردند.

ه-  دانش آموزان به نوشتن تحقيق در مورد مواد غذايي سالم علاقمند شدند.

خ- والدين از علاقمند شدن فرزندانشان به خوردن صبحانه اظهار رضايت داشتند.

ح- دانش آموزان به نوشيدن شير علاقمند شدند.

چ- دانش آموزان با غذاهاي انرژي زا، مكمل و كمك كننده ي رشد بدن آشنا شدند.

برای دانلود تجربیات برتر خدمتگزار از این قسمت اقدام کنید.



درباره نویسنده

پشتیبان پژوهشسرای فرهنگیان: مدیران فردا 3935 نوشته در پژوهش سرای فرهنگیان دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید