no-img
پژوهش سرای فرهنگیان

تجربیات سنجش و ارزشیابی معاون اجرایی آموزش خود مراقبتی با توجه به طرح سفیران سلامت


پژوهش سرای فرهنگیان
مطالب ویژه

ادامه مطلب

تجربیات سنجش و ارزشیابی معاون اجرایی آموزش خود مراقبتی با توجه به طرح سفیران سلامت
zip
نوامبر 10, 2020
۱۰,۰۰۰ تومان
۱۰,۰۰۰ تومان – خرید

تجربیات سنجش و ارزشیابی معاون اجرایی آموزش خود مراقبتی با توجه به طرح سفیران سلامت


تجربیات سنجش و ارزشیابی خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

تجربیات سنجش و ارزشیابی معاون اجرایی  به صورت کامل در قالب ورد و قابل ویرایش در 34 صفحه توسط بانک فایل پژوهشی معلمان طراحی و تدوین گردیده است و بسیار کامل و شامل کلیه موارد مورد نیاز در رابطه با ابتکارات فردی و حرفه ای و تجربیات منطبق با آیین نامه ها (ارزشیابی های آغازین ، تکوینی و پایانی است ) می باشد. مطلب فوق در واقع تجارب سنجش و ارزشیابی پیشرفت تحصیلی معلم معاون اجراییمنطبق با آیین نامه ها می باشد .آنچه در  تجربیات سنجش و ارزشیابی معاون اجرایی  مشاهده می کنیم به قرار زیر است.

عنوان طرح و ابتکار در رابطه با   آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

مقدمه کوتاه در رابطه با   آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

بیان مسئله و وضعیت موجود در رابطه با   آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

جمع آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات در رابطه با   آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

تشریح مشکل در رابطه با   آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

طرح/ابتکار به کار گرفته شده و ویژگی های آن در رابطه با   آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

چگونگی اجرا و نتایج حاصله در رابطه با   آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

پیشنهادات در رابطه با   آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

نتیجه گیری در رابطه با   آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

راهکارها در رابطه با   آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

منابع و ماخذ در رابطه با   آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

راهکارهایی که در تجربیات سنجش و ارزشیابی معاون اجرایی  به آنها دست یافتیم :

1) آموزش بهداشت تغذيه: مدرسه بر حسب سن و جنس دانش آموزان مي‌تواند در باره تقسيم بندي مواد غذايي، نقش مواد مغذي در بدن، نقش تغذيه و رشد و يادگيري، نحوه تهيه، نگهداري، طبخ و مصرف مواد غذايي، مشكلات تغذيه اي دانش آموزان و بهداشت مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي آگاهي هاي ارزنده اي ارائه كند.

2) تشويق دانش آموزان به خوردن غذا در زمان هاي مناسب (وعده و ميان وعده ها)

3) كنترل مواد غذايي كه دانش آموزان با خود به مدرسه مي‌آورند ومداخله و مذاكره با والدين براي بهبود آن ها.

برای دانلود تجربیات سنجش و ارزشیابی معاون اجرایی  از این قسمت اقدام کنید.



درباره نویسنده

پشتیبان پژوهشسرای فرهنگیان: مدیران فردا 3393 نوشته در پژوهش سرای فرهنگیان دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید