no-img
پژوهش سرای فرهنگیان

اقدام پژوهی تغذیه مناسب :چگونه توانستم دانش آموزان را به صبحانه و تغذیه مناسب ترغیب کنم - پژوهش سرای فرهنگیان


پژوهش سرای فرهنگیان

برنامه سالانه و تقویم اجرایی تدبیر و تعالی مقطع ابتدایی و متوسطه طرح جابر اختصاصی سفارش اقدام پژوهی

ادامه مطلب

اقدام پژوهی تغذیه مناسب :چگونه توانستم دانش آموزان را به صبحانه و تغذیه مناسب ترغیب کنم
zip
مارس 5, 2022
۱۸,۰۰۰ تومان

اقدام پژوهی تغذیه مناسب :چگونه توانستم دانش آموزان را به صبحانه و تغذیه مناسب ترغیب کنم


اقدام پژوهی تغذیه مناسب

اقدام پژوهی تغذیه مناسب با موضوع چگونه توانستم دانش آموزان را به صبحانه و تغذیه مناسب ترغیب کنم

همانطور که می دانید درباره اقدام پژوهی باید به مطالب مهمی توجه نماییم به این موضوع دقت بفرمایید :

بارها و بارها متوجه این مشکلات شده ام : اجازه گرفتن های پی در پی (زنگ اول) دانش آموزان – حواس پرتی آنان – دل دردها و حالت تهوع بچه ها – ترافیک و شلوغی فروشگاه در زنگ تفریح – تاخیر دانش آموزان در زنگ دوم و … در این کلاس با ثبت مشاهداتم از حدود ۱۰ موردی که برای بیرون رفتن اجازه گرفتند ۶ نفر برای خرید از فروشگاه از کلاس خارج شدند که ۳ نفر آنان صبحانه نخورده بودند . ۲مورد از دل درد ها نیز به علت نخوردن صبحانه بود.

مشکل را  با مدیر معاون و همکاران مطرح کردم نظرات آنان را هم جویا شدم آنها نیز از این موضوع گلایه داشتند وابراز داشتند نخوردن صبحانه مشاهده شده و به گونه های مختلف سبب شده که دانش آموزان  بخشی از وقت آموزشیشان را صرف این موضوع بکنند.

تیترهایی که در این اقدام پژوهی تغذیه مناسب وجود دارد شامل موارد زیر است:

عنوان مطلب در رابطه با  تغذیه

پیشگفتار در رابطه با  تغذیه 

مقدمه  موضوع در رابطه با تغذیه 

شناسایی مسئله در رابطه با  تغذیه 

توصیف وضع موجود

اينجانب …. مدت ….سال است كه در آموزش و پرورش مشغول خدمت هستم.من بعنوان …… در سال تحصيلي …. در …. شهرستان …..  كه دانش‌آموزانش از لحاظ درسي و انضباطي در وضعيت مطلوبي قرار دارند مشغول به خدمت شدم با مشاهده اينكه دانش‌آموزان صبحانه و تغذيه‌ي درست و منظمي ندارند و بعضي از آنها بدون خوردن صبحانه  در مدرسه حاضر مي‌شوند و از خوردن شیر امتناع می ورزند و هر کاری میکردم آنها شیر را با خود به خانه می بردند .بنابر این  تصميم به انجام اقدام پژوهي در زمينه فوق گرفتم. اين مشكل را نيز از زبان ساير كاركنان هم شنيدم و در زنگهاي تفريح از چيپس، پفك، و ديگر موادي كه اصلاً ارزش غذايي ندارند و از منزل به مدرسه آورده بودند استفاده مي‌كردند و سطح علاقه شان نسبت به تغذيه‌ي صحيح  مثل شیر پايين است

گردآوری اطلاعات (شواهد ۱) در رابطه با  تغذیه 

تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها در رابطه با تغذیه 

انتخاب راه جدید موقتی دررابطه با  تغذیه 

اجرای طرح جدید و نظارت بر آن در رابطه با تغذیه 

گردآوری اطلاعات (شواهد ۲) در رابطه با  تغذیه 

ارزشیابی تاثیر اقدام جدید در رابطه با تغذیه 

تجدید نظر و دادن گزارش نهایی در رابطه با تغذیه 

نتیجه گیری در رابطه با تغذیه

پیشنهادات در رابطه با تغذیه

منابع و ماخذ مورد استفاده در رابطه با تغذیه 

برای دانلود اقدام پژوهی تغذیه مناسب و دریافت اقدام  پژوهی معلم ابتدایی از لینک خرید استفاده نمایید.

 



برچسب‌ها :
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

درباره نویسنده

پشتیبان پژوهشسرای فرهنگیان: مدیران فردا 3938 نوشته در پژوهش سرای فرهنگیان دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید